WOL Woolner Artist's Studio

Error message

Warning: preg_match(): Allocation of JIT memory failed, PCRE JIT will be disabled. This is likely caused by security restrictions. Either grant PHP permission to allocate executable memory, or set pcre.jit=0 in drupal_valid_http_host() (line 736 of /home/alibor4/youandmearchitecture.com/includes/bootstrap.inc).

WOL Woolner Artist's Studio

Artist's studio & gallery in Dorset

Chantry Studio is a new build artist's studio and Gallery in Dorset.   The project is a collaboration between YOU&ME and artist Rob Woolner. 

 

Shou Sugi Ban Japanese charred timber techniques create a silvery black cladding.  The symmetrical openings and steel slots set in the structure create highlights within the black box, taking cues from the artist's work. 

 

The project was delivered without planning under permitted development rights.

 

 

 

Chantry Studio (c) YOU&ME Architecture
Chantry Studio Front elevation (c) YOU&ME Architecture
Chantry Studio YOU&ME Architecture
Chantry Studio Interior View to Fields (c) YOU&ME Architecture
Chantry Studio slot window (c) YOU&ME Architecture
Chantry Studio View From Field (c) YOU&ME Architecture